. Ma Márk napja van.
Pápán járt Iványi Gábor
2013-12-03 13:19:31
Pápán járt Iványi Gábor

Pápán járt Iványi Gábor

Az Advent első vasárnapját követő hét első napján, a rabszolgaság felszámolása és az emberek kizsákmányolása elleni világnapon, december 2-án, hétfőn tartotta az idei esztendő utolsó választókerületi-elnökségi értekezletét a Demokratikus Koalíció Veszprém megye 4. sz. Pápa és Vidéke Szervezete.



 

Az értekezlet egyben ünnepi is volt, mert fehér asztal mellett tortával köszöntötték a 80. életévét betöltött id. Gyurcsány Ferencnét , a pártszervezet tiszteletbeli tagját, valamint elismerést kapott eddigi aktivista tevékenységéért a Mód-házaspár. A pártszervezet évzáró elnökségi ülését követő héten idén másodízben is átadja „Helyi Demokráciáért Díját", illetve átadják majd a helyi DK által gyűjtött ruhaadományokat is a pápai szociális intézetnek, hajléktalanok és szegény családok segítése céljaira.  Karácsony előtt ez évi utolsó választókerületi taggyűlést is tartanak majd, melyen többek között az országgyűlési kampányra, valamint a helyhatósági választásokra való felkészülés, a képviselőjelöltek személyének kiválasztása lesz majd a napirend – tájékoztatott a DK választókerületi elnöke, Kerecsényi Zoltán.  

 

A december 2-i ünnepi ülésnek díszvendége is volt dr. Iványi Gábor lelkész – a DK volt köztársaságielnök-jelöltje – személyében, aki  kiselőadást tartott a jelenlegi társadalmi és szociális problémákat, valamint egy élhetőbb világot, s országot érintő kérdésekről a jelenlévőknek. Előadása végén a választókerületi elnök emlékplakettet nyújtott át a neves lelkipásztornak régóta végzett karitatív, oltalmazó munkássága elismeréseként, illetve az általa fenntartott "Fűtött Utca" működésének tizedik évfordulója alkalmából a DK-s szervezet nevében.

 

 

- tudósítónktól -

Fotók: Csorba László

Utoljára frissítve: 2013-12-03 14:42:59

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>